[2018 New] IBM Storage Systems C9020-667 free download

Passcert senior experts have developed IBM Storage Systems C9020-667 free download about IBM certification C9020-667 exam with their knowledge and experience, which have 95% similarity with the real exam. I believe that you will be very confident of our products. If you choose to use Passcert IBM Storage Systems C9020-667 free download, Passcert can help you 100% pass your first time to attend IBM certification C9020-667 exam. If you fail the exam, we will give a full refund to you.

Our latest IBM Storage Systems C9020-667 free download have been tested and prepared by well known IT experts and professionals around the World; many of our user's have made great scores.Passcert IBM Storage Systems C9020-667 free download can guarantee that combined with proper effort and C9020-667 preparation methods, our IBM Storage Systems C9020-667 free download will certainly boost your chance of passing the C9020-667 exam! We are strongly confident that you will pass your C9020-667 exam the first time!
Share some IBM Certified Specialist C9020-667 exam questions and answers below.
1.Which characteristic of a customer's server defines the storage device that could be attached?
A. Form factor
B. Clock speed
C. Memory size
D. Operating system
Answer: D

2.Which type of tape should an IBM sales specialist recommend to an enterprise customer?
A. 3480
B. DLT
C. LTO
D. SLC
Answer: C

3.What simplifies customer training requirements for storage management across multiple IBM enterprise offerings?
A. Redbooks
B. Storage GUIs
C. DS Storage Manager
D. Directed Maintenance Package
Answer: B

4.Which product will allow a customer to aggregate, monitor, and recommend optimization for existing storage?
A. SVC
B. ESS
C. IBM Spectrum Control
D. IBM Spectrum Virtualize
Answer: C

5.What is a customer with storage management constraints likely to inquire about?
A. IBM Spectrum Control
B. IBM Spectrum Protect
C. IBM Spectrum Archive
D. IBM Spectrum Accelerate
Answer: A

6.Compared to other enterprise storage systems, which product has made the most changes to be energy efficient?
A. V7000 with Unified
B. XIV with 16Gb FICON
C. V7000 with block only
D. DS8870 with DC-UPS
Answer: D

7.Which key metric drives a customer's disaster recovery strategy?
A. ROI
B. RTO
C. TCA
D. TCO
Answer: B

8.A mainframe customer wants to store petabytes of encrypted backups. The customer does not want to use physical tape any longer but does not wish to change any backup processes.
Which solution should the sales person propose to the customer?
A. TS7740
B. DS8000
C. ProtecTIER
D. XIV Hot Encryption
Answer: A

9.Which IBM product is applicable to a customer that has block storage sites in China, Japan, and Singapore, and needs to have them kept in sync for disaster recovery?
A. XIV
B. ESS
C. DS8000
D. IBM Spectrum Virtualize
Answer: C

10.A bank customer has two sites in Italy and France. One site uses IBM storage and the other uses a competitor.
Which IBM solution is required for block storage when unifying the sites for disaster recovery?
A. XIV
B. ESS
C. DS8000
D. IBM Spectrum Control
Answer: D


Passcert IBM exams available in different formats such as manuals, PDFs, questions & answers in document form, and methodical IBM Storage Systems C9020-667 free download to suit customer requirements, you can benefit from their easy language and in-depth knowledge.Our IBM Storage Systems C9020-667 free download are designed in a way to make candidates better prepared for getting success in their C9020-667 exam in the most distinctive way. Through working on these assisting sources you'll realize that getting success in the certification exam of C9020-667 is not hard.

18 Apr 2018

This website was built using N.nu - try it yourself for free.    (Click here to renew the premium)